De medewerkers van Sensus stellen zich graag aan u voor.

Syphra_4977_20x30 copy

Kristel Starke (GZ-psycholoog)

‘Er zijn altijd meer keuzes, mogelijkheden en ideeën dan waar wij ons op een bepaald moment bewust van zijn.’

Ik help mensen om zich van deze mogelijkheden bewust te worden en keuzes te maken. Mijn werkwijze is gebaseerd op samenwerking. Mijn aanpak is informeel en laagdrempelig; ik probeer mensen zich thuis te laten voelen in de spreekkamer. Aan de andere kant vraag ik ook wat van mijn cliënten; een behandeling is hard werken.

Mijn opleiding tot psycholoog heb ik aan de Universiteit Leiden gevolgd. Ik ben afgestudeerd in Klinische en Gezondheidspsychologie. Daarna heb ik gewerkt bij een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Verder ben ik werkzaam binnen de arbeids- en organisatiepsychologie, multidisciplinaire revalidatie en de GGZ. Tijdens de opleiding tot GZ-psycholoog heb ik mijn kennis en ervaring verder ontwikkeld.

Vanuit de ervaring die ik op verschillende gebieden heb opgedaan, ontstond de wens om cliënten meer te bieden. Om op maat gesneden begeleiding te kunnen geven, ben ik Sensus gestart.

Daarnaast heb ik psychologie gecombineerd met mijn passie voor paarden. Ik ben opgeleid in het geven van therapie met inzet van paarden.

Als GZ-psycholoog ben ik BIG-geregistreerd, daarnaast ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychologen (het NIP).

Marion

Marion Göttgens (psycholoog NIP)

Luisteren naar mensen, samen uitzoeken wat er aan de hand is en bekijken hoe we de situatie kunnen verbeteren, dat is waar mijn passie ligt! Mijn opleiding tot psycholoog heb ik gevolgd aan de Universiteit Utrecht met als afstudeerrichting Klinische en Gezondheidspsychologie. Sinds die tijd ben ik werkzaam geweest in de ouderenpsychiatrie, de GGZ in een grote instelling en bij een kleinere psychologenpraktijk. Hierdoor heb ik de mogelijkheid gehad mij verschillende behandelmethodes zoals cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte psychotherapie, e-health en biofeedback eigen te maken.

Onbevooroordeeld zijn en goed kunnen luisteren, zijn voor mij kernwaarden bij de begeleiding van cliënten. Ook samenwerking is onmisbaar voor een goed resultaat. Ik ga dan ook graag samen met u op zoek naar de mogelijke oplossingen en veranderingen!