Psychologiepraktijk Sensus is gestart als eerstelijnspraktijk en inmiddels bieden wij een breed spectrum aan psychologische zorg en begeleiding. Wij stellen de cliënt voorop. Daarom vinden wij het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt. Op deze manier ontstaat een goede basis om gezamenlijk te kijken hoe wij u kunnen helpen.

De praktijk heeft verschillende vestigingen. U kunt ons vinden in Nieuw-Beijerland en Heenvliet. Daarnaast werken wij voor opdrachtgevers (bijvoorbeeld werkgevers en instellingen) op locatie.

Sensus werkt samen met Psychotherapeut Annelies van Wijngaarden en TwoBe, praktijk van psychologen en psychotherapeuten, waardoor wij een uitgebreid netwerk hebben voor overleg en eventuele doorverwijzingen. Daarnaast is er een samenwerking met een psychiater in Rotterdam. In de regio wordt samengewerkt met verschillende disciplines en praktijken binnen de BGGZ en SGGZ. Hierdoor kunnen wij bij een langere wachttijd vaak verwijzen naar een collega. Wanneer uit de intake blijft dat u beter geholpen kunt worden in de SGGZ, kunnen we vaak een laagdrempelige verwijzing doen.

Tevens werkt Sensus samen met verschillende organisaties op het gebied van arbeidsre-integratie en revalidatie.