Psychologiepraktijk Sensus

Psychologiepraktijk Sensus is gevestigd op meerdere locaties.
U kunt ons telefonisch of via email bereiken of via het contactformulier op deze pagina. Er wordt binnen 2 werkdagen contact met u opgenomen.

Telefoon: 06-42754589
E-mail: info@sensusnet.nl

Vestigingen

Heenvliet
Stationsweg 24A
3218 AV Heenvliet

Nieuw-Beijerland
Stuifakker 2
3264 RA Nieuw-Beijerland
NB: deze vestiging neemt tijdelijk geen nieuwe cliënten aan. U kunt wel terecht in Heenvliet, of bij collega Henriette van der Sluijs in Oud-Beijerland: https://www.psycholoogvandersluijs.nl/

Rotterdam
Westblaak 37
3012 KD Rotterdam
NB: Wanneer u zich wilt aanmelden in Rotterdam, dan verloopt dit via TwoBe: 010-4130636.

Wanneer u cliënt bij ons bent, ontvangt u van uw behandelaar zijn e-mailadres en telefoonnummer. Inhoudelijk informatie kan via het beveiligde systeem van Karify worden gedeeld. Na aanmelding krijgt u hiervoor de link om een account aan te maken. Uw behandelaar is bereikbaar tijdens kantooruren. Omdat zij regelmatig in gesprek zijn met cliënten, kan het zijn dat u niet dezelfde dag wordt teruggebeld of -gemaild. Wij vragen hiervoor uw begrip. In crisissituaties is het belangrijk om rechtstreeks contact op te nemen met de huisarts.

 

Formulier

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Let op: wanneer u onderstaand formulier invult of een e-mail stuurt, zullen uw gegevens (tijdelijk) worden opgeslagen. Zie ook de privacyverklaring.